Хто сьогодні у Рівному буде без води: перелік вулиць
На вул.Ремісничій, вул.Клима Савури (частково), вул.Граничній, вул.Героїв Гурб, пров.Граничному, вул.Пластовій (частково), вул.Кн.Острозького, вул.Покровській, вул.Носаля, вул.Перший промінь, вул.Новій.
Про це повідомили з Рівнеоблводоканалу.
Там запевняють, що ремонтна бригада зробить усе, щоб якомога швидше завершити ремонтні роботи та відновити водопостачання.
Дізнатися усю інформацію та замовити машину з питною водою можна за телефонами аварійно-диспетчерської служби: 62-32-15, 050 375 40 70.
Нагадаємо, кілька днів тому, 19 березня, відключили воду на більш як десяти вулицях Квасилова.
В Україні поступово виводитимуть з обігу старі 50 і 200 гривень
Національний банк оновлює українські гроші. з 1 листопада з обігу поступово виводитимуть старі купюри номіналом 50 та 200 гривень.
переглядів: 192
Препарат 30 В для безпечного і високоефективного захисту саду
30 В є екологічно безпечним препаратом для захисту виноградників, плодово-ягідних та декоративних культур від шкідників, які зимують під їхньою корою. Цей універсальний засіб інсекто-акарицидної дії підходить для осінньої, ранньовесняної та літньої обробки.
переглядів: 179
Найкращі гриби для консервації: які обрати і як приготувати
Осінь — сезон грибів, коли лісові дари стають невід'ємною частиною української кухні. Консервація грибів — один із найкращих способів зберегти цей делікатес на зиму, щоб насолоджуватися їх смаком навіть у холодну пору року.
переглядів: 1179
В Україні скоротили терміни отримання термінового паспорта
Українці відтепер зможуть отримати паспорт всього за тиждень. Уряд скоротив термін оформлення термінового українського паспорта з 10 до 7 робочих днів. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.
переглядів: 321
Готуємо зелениці: рецепти смачних страв з грибів
Грибний сезон – чудова пора для заготівель на зиму. Зелениці – одні з найулюбленіших грибів для соління, а також для маринування. Вони мають ніжний смак і приємний аромат. Щоб насолоджуватися цими смаколиками взимку, важливо правильно їх підготувати.
переглядів: 346