Ми у Facebook
27.03.2024, 19:39

Як приготувати смачні панкейки: простий і швидкий рецепт

Панкейки - це класика американського сніданку, яка завжди вирушає на допомогу, коли хочеться щось смачного і насиченого.
Ці м'які, пухкі страви здатні розтопити навіть найсуворіше серце і зробити ранок справжнім святом. І найкраще в тому, що приготувати їх дуже просто та швидко.

Інгредієнти:

1 стакан муки
1 столова ложка цукру
2 чайні ложки розпушувача (соди)
1/2 чайної ложки солі
1 яйце
1 стакан молока
2 столові ложки розтопленого масла або рослинної олії
Олія для змащування сковорідки (або вершкове масло)
Інструкція:

Змішати сухі інгредієнти: У великій мисці змішайте муку, цукор, розпушувач і сіль.
Додати мокрі інгредієнти: У окремій мисці розбийте яйце, додайте молоко та розтоплене масло або олію. Змішайте до однорідності.
З'єднати суміші: Поступово додавайте мокрі інгредієнти до сухих, помішуючи до отримання гладкої тістом.
Приготувати пательню: Розігрійте сковорідку на середньому вогні і змастіть її невеликою кількістю олії або вершкового масла.
Випікати панкейки: Налити тісто на сковорідку ложкою або черпаком. Чекайте, поки на поверхні панкейків з'являться бульбашки, а краї стануть трохи сухими, потім переверніть їх і смажте ще 1-2 хвилини з іншого боку.
Подаємо та насолоджуємося: Виносимо панкейки на тарілку і подаємо гарячими, поливши медом, кленовим сиропом або улюбленим топінгом.





На правах реклами