Ми у Facebook
04.04.2024, 13:24

У громаді на Рівненщині облаштувати клас безпеки та мультимедійний тир

У Бугринській громаді, що на Рівненщині, презентували клас безпеки, мультимедійний тир та кабінет реабілітації.
Усі ці нові приміщення створені коштом бюджету громади та завдяки підтримці місцевого бізнесу. Про це інформують на сторінці Бугринської територіальної бригади.

Клас безпеки розпочав свою роботу в опорному закладі «Бугринський ліцей». Це став уже 99-м таким класом у Рівненській області. Крім того, у цьому ж закладі був представлений мультимедійний тир, де проводитимуться заняття з предмета "Захист України". Тир розташований в укритті школи, щоб учні під час повітряної тривоги могли тренуватися у стрільбі. На реалізацію цих проєктів виділили понад пів мільйона гривень.



«Зараз безпека та захист стають дуже актуальними для наших дітей. Навіть у невеликій громаді, де проживає понад чотири тисячі осіб, ми розуміємо важливість таких ініціатив. Мультимедійний тир та клас безпеки дозволять учням отримувати нові знання та навички для надзвичайних ситуацій, а також оволодіти основами першої медичної допомоги та правилами дорожнього руху», - підкреслив голова громади Сергій Пилипчук.

Він також зазначив, що під час війни ці ініціативи мають велике значення, оскільки створюються нові виклики та завдання.





Крім того, був представлений кабінет реабілітації для військовослужбовців та мешканців громади, що розташований у приміщенні Бугринської амбулаторії. У цьому кабінеті надаватимуться послуги з фізичної реабілітації за направленням сімейного лікаря.

Серед обладнання кабінету - масажний стіл, фітобочка, бігова доріжка, джакузі, спеціальна стінка та орбітрек. У майбутньому планується прийняти на роботу психолога та ще одного фахівця з реабілітації. Орієнтовна вартість проєкт - 500 тисяч гривень.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ