Ми у Facebook
13.04.2024, 13:45

На Рівненщині затримали водія, який п'яним збив пішохода

Правоохоронці затримали водія, який, будучи у стані сп'яніння, збив пішохода у Рівненському районі. Аварія трапилася на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу села Забороль близько 20:30 вчора, 12 квітня.
Правоохоронці з'ясували, що 41-річний водій автомобіля "Land Rover Freelancer" з Городища наїхав на 27-річного пішохода, який рухався узбіччям в тому ж напрямку. Після цього авто виїхало у кювет.




Внаслідок ДТП пішохода з села Олександрія доставили до медичного закладу з переломами руки і ноги. Водій не постраждав, але його стан сп'яніння на момент огляду склав 1,83 проміле. Слідчі відділення поліції №1 міста Рівне, за згодою прокуратури, затримали водія за статтею 208 КПК.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри за порушення правил безпеки дорожнього руху у стані сп'яніння, що передбачено частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

За повідомленням з поліції Рівненщини.

Нагадаємо, у Березному у ДТП постраждав неповнолітній пішохід. На Рівненщині затримали зловмисника, який стріляв у поліцейського





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ