Ми у Facebook
14.04.2024, 10:10

Сьогодні у Рівному презентуватимуть книгу поетеси з Волині

У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться презентація книги письменниці Ніни Горик «Лінії оборони», яка відбудеться 14 квітня о 14 год.
Ніна Горик – художниця слова, волинська поетеса, заслужена вчителька України. Член НСПУ. Лауреатка премій «Благовіст» (2006), імені Олекси Стефановича (2012), Берестейської “медової” літературної премії за переклади творів білоруських письменників (2013), обласної літературної премії імені Агатангела Кримського (2013). Активна громадська діячка. З 2006 по 2012 рік очолювала Волинську обласну організацію Національної спілки письменників України. Авторка цілого ряду поетичних збірок та книг для дітей.




До книги «Лінії оборони» увійшли вірші, які поетеса написала упродовж останніх років. Вони про ті жорсткі лінії, які тримають наші захисники і про ті святі, важливі для кожного з нас речі, які потребують оборони.

На презентації можна буде поспілкуватися з чудовою письменницею, насолодитися поетичним словом та придбати нову книгу з автографом.

За повідомленням з офіційного Телеграму Бібліотеки на Лебединці.

Нагадаємо, у Рівному презентували унікальну книгу про історію вулиць міста.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ