Ми у Facebook
17.04.2024, 14:00

На сесії Рівненської облради розглядатимуть кадрові питання: Де будуть нові керівники

Йдеться про призначення керівників комунальних закладів та підприємств Рівненської обласної ради.
У частини з них завершується термін дії контракту.

Зокрема, 15 травня він спливає у директора @КП "Управління майновим комплексом» Андрій Пехотін та директора КЗ «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненська ОШВСМ Камлочук Леонід.

30 травня завершиться контракт з директоркою КЗ "Денний центр соціально - психологічної допомоги" РОР Олена Бобровська.
🔸Відповідно до проєктів рішень, чинні керівники – єдині претенденти кожен у своєму закладі чи підприємстві.

Визначатимуться депутати і з кандидатурою керівника КЗ "Рівненський центр соціально-психологічної допомоги" РОР. Його може очолити Тетяна Кульчицька. Вона також єдина, хто претендентує на цю посаду. Нагадаємо, що попередню керівницю звільнили після низки перевірок її діяльності.
🔸Триває процес реорганізації обласних закладів соціальної сфери. І кадрові питання – черговий його етап. Відтак, депутати визначатимуться щодо директорів трьох нових установ, утворених шляхом об’єднання.

Це КЗ Здолбунівський Геріатричний Пансіонат, утворений шляхом об’єднання з Урвенським психоневрологічним інтернатом. Кандидатом на посаду керівника тут є Олександр Бухало, який з 2021-го працював в урвенському закладі на посадах директора та заступника директора.

Кількарічний керівник Здолбунівського геріатричного пансіонату Олексій Шамак – єдиний кандидат на посаду директора іншого закладу – Мирогощанського психоневрологічного інтернату. Нагадаємо, що його утворили, об’єднавши з Дубенським будинком-інтернатом для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

Двоє людей претендує на посаду керівника Рівненського психоневрологічного інтернату. Заклад об’єднали з Тучинським геріатричним пансіонатом. Його прагнуть очолити Вадим Максютинський, який з 2016 року керує управлінням соціального захисту населення Рівненської РДА. А також депутат обласної ради, чинний керівник Рівненського психоневрологічного інтернату Микола Добриднік.

Ще одне кадрове рішення стосується посади директора КЗ "Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти". Нагадаємо, що заклад створили, приєднавши центр науково-технічної творчості, центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства та станцію юних натуралістів. Тут - два претенденти: керівник на тимчасовому контрактів Віктор Самчук та заступник директора центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Олександр Денисюк.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ