Як правильно підживити полуницю?
Також до моменту цвітіння рекомендується застосувати розчин йоду. На десять літрів води вам знадобиться десять крапель йоду. Обприскуйте цим розчином кущі, поки не з'являться квіти, і повторюйте цю процедуру кожні десять днів улітку.
У травні-червні, коли полуниця цвіте, варто підживити її калієм, який можна отримати з коров'яка. Налитий на три дні розчин коров'яка можна використовувати для поливу кущів. Також додайте одну чайну ложку калійної селітри до десяти літрів води.
Щоб покращити зав'язування бутонів, використовуйте розчин борної кислоти. Розведіть два грами марганцівки та борної кислоти у десяти літрах води, додайте один літр попелу і полийте грядку цим розчином.
За повідомленням з porady.24tv.ua.
Дізнайтеся, чому чорніють квітки полуниці й як цьому зарадити? Як посадити кавуни, аби вони вродили велетенськими

Жіночі футболки від відомих брендів: обзор найкращих моделей

Дізнайтеся про найкращі моделі жіночих футболок від популярних брендів, таких як Uniqlo, Everlane та інших. Виберіть ідеальну футболку для себе.
переглядів: 308
Як виростити моркву без проріджування: ефективна техніка посадки

Раніше вважалося, що без проріджування неможливо отримати гарний урожай моркви.
переглядів: 473
Генконсулка Польщі відвідала Рівненщину: що обговорювали?

Рівненщину з робочим візитом відвідала Генеральна консулка Республіки Польща у Луцьку Анна Новаковська. У межах поїздки вона зустрілася з начальником Рівненської ОВА Олександром Ковалем та головою обласної ради Андрієм Караушем. Разом із нею до регіону прибув і консул Кшиштоф Василевскі.
переглядів: 414
Як маломобільним людям отримати юридичну допомогу, не виходячи з дому

Люди, які через стан здоров’я не можуть особисто звернутися до юриста або отримати консультацію телефоном чи онлайн, мають можливість скористатися адресною правничою допомогою.
переглядів: 409
Що приготувати з березового соку: три корисні та смачні рецепти

Березовий сік – це не лише природний еліксир здоров’я, а й чудова основа для приготування різноманітних напоїв та страв. Його корисні властивості допомагають зміцнити імунітет, вивести токсини з організму та наповнити тіло енергією.
переглядів: 361