Ми у Facebook
07.05.2024, 11:30

Юні рівняни здобули призове місце на змаганнях з радіопеленгації

Юні спортсмени – переможці всеукраїнського рівня.
26-28 квітня 2024 року у с. Головчинці Хмельницької області проходили Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання зі спортивної радіопеленгації, у яких брали участь 87 дітей з різних областей України.

Рівненські юні спортсмени віком 9-11 років вперше випробували свої сили у змаганнях такого високого рівня і досягли достойного результату: команда Рівненського міського центру творчості учнівської молоді посіла почесне ІІІ місце у Всеукраїнських змаганнях зі спортивної радіопеленгації, продемонструвавши свою майстерність та витривалість.

Вітаємо з перемогою вихованців гуртка «Спортивна радіопеленгація»: Артема ВОЙТОВИЧА, Костянтина ПОПКА, Станіслава ПОПКА, Артема РОМАНЮКА, Давида РОБІТНИЦЬКОГО, Захарія СИДОРУКА, Луки ЧУБАЯ та їх керівника Тетяну ДЕДЮХ!





Випробування дистанціями, безсонні ночі в укриттях, нові знайомства та запальні дискотеки, які організували дітям господарі заходу, - кожен момент був наповнений неймовірним спектром емоцій та азартом, що підсилювали жагу до перемоги.

Висловлюємо щиру подяку Рівненським міській та обласній організаціям ТСОУ за матеріальну підтримку та віру в нашу команду.

Управління освіти м.Рівне





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ