Ми у Facebook
11.05.2024, 20:30

Дві громади з Рівненщини віддали транспорт для потреб фронту

Привільненська громада передала вантажівку Збройним Силам України, тоді як Радивилівська громада віддала автобус рятувальникам, які працюють на передовій.
Цю інформацію повідомили в Рівненській обласній адміністрації.

Вантажівку Mercedes-Benz від Привільненської громади направили до однієї з військових частин, де служать четверо військовослужбовців-місцевих мешканців. За кошти, зібрані працівниками апарату сільради, закладів та установ, було доповнено 50% вартості автомобіля. Працівники апарату громади оформили всі необхідні митні документи.

Автобус «MAN», що належав до комунальної власності Радивилівської громади, був переданий рятувальникам на фронт у Запоріжжі. Рішення про передачу майна в оренду було прийняте на попередній сесії громади.

Цей транспорт буде використовуватись для гуманітарних та евакуаційних місій з територій, які перебувають під активним обстрілом російської армії. Також його використовуватимуть для перевезення особового складу Державної служби з надзвичайних ситуацій для розмінування територій. Всередині автобуса розмістили продукти, консерви та запаси овочів.





На правах реклами