Ми у Facebook
20.05.2024, 08:00

Обман та час на самоті: астропрогноз на сьогодні

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 20 травня.
Овен
Не ігноруйте знаки, які сьогодні надсилатиме вам Всесвіт. Якщо не звертати на них увагу, він може перестати попереджати вас про важливі життєві зміни.

Телець
Щоб відновити гармонію з близькою людиною, визнайте свою помилку і перепросіть. Це допоможе зберегти ваші давні й добрі стосунки від серйозної шкоди.

Близнюки
Якщо зустрінете людину з минулого, не згадуйте старі образи. Те, що було, залишилося в минулому, і немає сенсу ворушити старі рани.

Рак
Зверніть увагу на пропозицію щодо нової роботи, яка може надійти сьогодні. Вона може виявитися вигідною як для вашої кар'єри, так і фінансово.

Лев
Не ображайтеся на людей, які здаватимуться неввічливими. Можливо, у них не найкращий день. Пам’ятайте, що і ви теж інколи буваєте не в настрої.

Діва
Напруженість у стосунках із близькою людиною тимчасова. Не робіть з цього трагедію – дайте їй час заспокоїтися й прийти до тями.

Терези
Якщо давно планували змінити своє життя – нова робота або переїзд, – зараз найкращий час. Зробіть перший крок у цьому напрямку.

Скорпіон
Не обманюйте близьку людину, навіть з благими намірами. На брехні не побудуєш міцні стосунки.

Стрілець
Для вирішення важливого професійного завдання зверніться до старих знайомих, які колись вже допомагали вам. Сьогодні вони знову будуть готові підтримати вас.

Козоріг
Сьогодні зірки рекомендують провести якомога більше часу на самоті. Це допоможе уникнути конфліктів і підвищити продуктивність.

Водолій
Ваша шляхетність сьогодні особливо важлива. Прийміть вибачення людини, яка прагне помиритися з вами, без зайвих умовностей.

Риби
Дипломатичність буде вашою головною якістю цього дня. Завдяки їй ви зможете знайти спільну мову з будь-якими, навіть найважчими, партнерами.





На правах реклами