Ми у Facebook
24.05.2024, 09:00

Яскраві акценти у весняному макіяжі, які варто спробувати

Весна — ідеальний час для експериментів із яскравими штрихами в зовнішньому вигляді. Особливо популярні такі акценти в макіяжі — тіні, помади й інші косметичні засоби насичених відтінків дозволяють легко створити цікавий та оригінальний, по-весняному свіжий образ. У статті розповімо, які тренди в макіяжі варто неодмінно спробувати цієї весни.

Надаємо сяйва обличчю


Розпочинати будь-який макіяж слід із нанесення бази — передусім потрібно використовувати зволожувальну основу, яка розгладить шкіру та дасть змогу іншим шарам краще лягати на шкіру. Можна вибрати для цього тональний крем, який забезпечить шкірі природний блиск. Сховати дрібні дефекти допомагає кремовий консилер. У ролі фінішного закріплювального покриття підійде напівпрозора пудра, яка прибере жирний блиск і водночас подарує шкірі ледве помітне сяйво.

Використовуємо яскраві тіні


Цього сезону у фаворі пастельні відтінки — м'ятно-зелений, бузковий, ніжно-рожевий. Вони дозволяють підкреслити свіжість образу та особливо підходять молодим дівчатам. Якщо ж хочеться чогось більш яскравого, можна поекспериментувати з тропічним помаранчевим, сонячно-жовтим або насичено-синіми тонами тіней. Щоб надати погляду більшої глибини, бажано змішати 2–3 відтінки.

Для завершення слід нафарбувати вії. Для цього краще використовувати якісний косметичний засіб — наприклад, туш Мейбелін із потрібним ефектом (для подовження вій або надання їм більшого об'єму та густини).


Робимо вибір на користь помади сміливих відтінків


Якщо хочеться зробити акцент не на очі, а на губи, можна використати помаду яскравого відтінку — коралового, насичено-рожевого, мандаринового, червоного. Особливо популярними цього сезону є рідкі матові помади, але також можна придбати класичну кремову або звичайний блиск. Підкреслити контур губ можна за допомогою олівця, вибравши потрібний відтінок відповідно до кольору помади.

Не забуваємо про рум'яна


Освіжити колір обличчя можна за допомогою рум'ян певних відтінків. Найкращий вибір — це ніжно-рожеві, абрикосові, персикові. Щоб правильно нанести рум'яна, слід посміхнутися, а потім розтушовувати косметичний засіб на верхніх точках щік у напрямку скронь.

На верхню частину вилиць можна нанести трохи хайлайтеру, щоб зробити риси обличчя більш виразними.

Наносимо завершальні штрихи


Коли макіяж буде готовий, рекомендується закріпити його за допомогою спеціального спрею зі зволожувальним ефектом, який забезпечує шкірі здорове сяйво протягом усього дня. Якщо хочеться додати до образу ще трохи весняної яскравості, можна використовувати мерехтливу олію для тіла, наносячи невелику кількість косметичного засобу на відкриті ділянки шкіри. Але краще використовувати таку олію під час створення вечірнього образу.

На правах реклами





На правах реклами