Ми у Facebook
24.05.2024, 20:00

Тепер у ЦНАПі Happy Mall можна оформити паспортні документи

У Рівному в ЦНАПі Happy Mall тепер можна оформити паспортні документи з більшою легкістю.
З сьогоднішнього дня рівняни можуть скористатися послугами з оформлення паспортів, не відвідуючи центральний офіс ЦНАПу, а використовуючи віддалене робоче місце у ТРЦ "Happy Mall".

Ця ініціатива належить секретарю Рівненської міськради, виконуючому обов'язки міського голови Рівного Віктору Шакирзяну. Він підкреслює, що кожен мешканець має мати доступ до адміністративних послуг, які надаються швидко та зручно.

"Ми продовжуємо працювати над тим, щоб послуги в нашій громаді були доступними для всіх. Відкриття віддаленого робочого місця у сфері паспортних послуг - лише перший крок. Ми плануємо розширювати цю можливість на інші мікрорайони міста", - зазначає Віктор Шакирзян.

Це відкриття є великим досягненням, оскільки створення віддаленого робочого місця в сфері паспортних послуг вимагає дотримання законодавства, зокрема щодо захисту інформації.

"Ми пишаємося можливістю розвивати адміністративні послуги в таких складних умовах та бути сервісними для мешканців. Сподіваємося, що це перше віддалене робоче місце стане лише початком шляху до максимальної доступності послуг", - додає Наталія Шустик, заступниця директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міськради.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ