Ми у Facebook
26.05.2024, 13:27

Мешканця Рівненщини засудили за побиття 12-річного хлопчика

Мешканця Рівненщини судили за побиття 12-річного хлопчика, повідомляє Рівне Медіа.
За рішенням Сарненського районного суду, інцидент стався 1 липня 2022 року біля альтанки біля багатоповерхівки у Сарнах. Обвинувачений вдарив дитину ногою у спину, внаслідок чого хлопчик отримав забій м’яких тканин грудної клітки.

Чоловік пояснив, що між його сином і потерпілим часто виникали конфлікти. Того дня, повертаючись додому, він почув, як його син плаче. За його словами, двоє хлопців скинули його сина з велосипеда і почали бити. Тому він вдарив кожного з них по голові, заперечуючи нанесення інших ударів.

Обвинувачений заявив, що потерпілі його обмовили. За словами підлітка, його друг випадково влучив кулькою з іграшкового пістолета у сина обвинуваченого, що і стало причиною конфлікту. Чоловік вирішив, що саме потерпілий стріляв, і вдарив його у спину.

Свідки стверджували, що обвинувачений кілька разів ударив хлопчика в область ребер.

Чоловікові інкримінували умисне легке тілесне ушкодження за ч.1 ст.125 КК України. Суд призначив йому 200 годин громадських робіт.

Раніше, 11 травня 2021 року, чоловіка засудили за порушення ПДР до 4 років ув’язнення з забороною керувати автомобілями протягом 2 років, але його звільнили з випробувальним строком у три роки.

Враховуючи попереднє покарання, йому призначили остаточний термін – 4 роки та 25 днів позбавлення волі.





На правах реклами