Ми у Facebook
28.05.2024, 12:09

У Рівному буде благодійний фуд-фестиваль

Організатори найбільшого гастрономічного фестивалю FOODFEST запрошують рівнян на смачне та благодійне свято – Фудфестиваль "Смак Перемоги"!
Подія відбудеться 1-2 червня на території Optima Bergshlos Rivne. Початок о 11:00, завершення – о 22:00.

Це не просто кулінарне свято, а й можливість підтримати наших військових. Зібрані кошти підуть на потреби захисників України в рамках збору 5 млн грн.

На фестивалі вас чекатимуть неймовірні виступи артистів західної України, які подарують незабутні емоції та гарний настрій. Для гурманів буде понад 20 фуд-точок з найсмачнішими стравами різних кухонь світу.



Також ви зможете отримати професійні фотографії від найкращих фотографів за донат. Крім того, буде дитячий простір, благодійний аукціон та багато інших розваг. Деталі шукайте на нашій інстаграм-сторінці: foodfest.ua.

Організатори фестивалю вже розпочали збір на довготривалі дрони для 100 ОМБР, де служать багато волинян та рівнян. Підтримати збір можна за посиланням: monobank.ua.

Не пропустіть шанс насолодитися чудовою атмосферою, смачними стравами та зробити добру справу – приходьте на Фудфестиваль "Смак Перемоги"! Вартість входу – лише 100 грн, а для дітей до 12 років та військових вхід безкоштовний.

За повідомленням з офіційної сторінки Рівненської міськради у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, у Рівному відбудеться фестиваль класичної музики.





На правах реклами