Хитрість, яка зробить пельмені ще смачнішими - про це знають не всі кулінари
Коли вода стане трохи теплою, можна додавати заморожені пельмені.
Коли вода закипить, страву слід ретельно перемішати. Як тільки пельмені випливуть на поверхню, слід застосувати хитрість: створити різкий перепад температур.
Для цього необхідно повільно влити в каструлю склянку холодної води, не додаючи всю рідину відразу. Після поступового вливання слід дочекатися повторного закипання.
За кілька хвилин пельмені будуть готові. Вони вийдуть дуже смачними, з добре провареним та ніжним м’ясом, а також м’яким тістом.
Про це повідомляє видання Патріоти України, patrioty.org.ua.
До 1 березня необхідно оновити декларації для дітей: детальна інструкція
З 1 березня 2025 року декларації ваших дітей можуть стати недійсними. Згідно з новими правилами, затвердженими Кабінетом Міністрів, з 1 березня 2025 року всі декларації про вибір лікаря для дітей мають пройти верифікацію.
переглядів: 186
В роботі сервісних центрів МВС запроваджено тимчасові обмеження
З 1 лютого 2025 року тимчасово призупинено прийом документів для реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.
переглядів: 183
Рівненський зоопарк шукає працівників: хто потрібен на роботу
Обіцяють, що навчать та розкажуть усе, що треба. Головне - бажання працювати та дбайливо ставитись до пухнастих підопічних.
переглядів: 1773
Яйця по-флорентійськи: рецепт королівського сніданку
Якщо ви шукаєте ідею для незвичайного сніданку, зверніть увагу на яйця по-флорентійськи. Ця витончена страва поєднує ніжні яйця-пашот, ніжний шпинат і оксамитовий голландський соус.
переглядів: 247
Гармонія та рефлексія: астропрогноз на неділю
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 2 лютого.
переглядів: 303