Ми у Facebook
31.05.2024, 16:11

Рятувальники Рівненщини за минулу добу ліквідували 6 пожеж

Протягом останньої доби рятувальники Рівненської області здійснили 10 виїздів, зокрема ліквідували 6 пожеж та надали допомогу населенню в 4 випадках.

30 травня о 12:19 у Костополі, внаслідок пожежі було знищено легковий автомобіль "Citroen-pikasso". Причини загоряння та розмір збитків встановлюються.

30 травня о 12:36 у Вараші, мікрорайон Ювілейний, сталося загоряння побутового сміття на площі 5 м². Причини загоряння та розмір збитків встановлюються.

30 травня о 13:42 у Рівному на вулиці Набережній відбулося загоряння дерева на відкритій території. Причина загоряння встановлюється.

30 травня о 13:43 у Вараші, мікрорайон Будівельників, сталося загоряння дерева на відкритій території. Причина загоряння встановлюється.

30 травня о 15:48 у селі Бортниця, Дубенського району, в приватному господарстві вогонь знищив господарчу будівлю-піднавіс та 5 тонн сіна в тюках. Причини загоряння та розмір збитків встановлюються.

31 травня о 01:06 у селі Колки, Сарненського району, в приватному господарстві згоріли покриття та перекриття житлового будинку. Причини загоряння та розмір збитків встановлюються.

30 травня о 08:20 у м. Вараш, мікрорайон Будівельників, рятувальники чергували через повідомлення про замінування. Інформація про замінування не підтвердилася.

30 травня об 11:02 у Рівному на вулиці Є. Коновальця рятувальники також чергували через повідомлення про замінування. Виклик виявився хибним.

30 травня о 13:08 неподалік села Красносілля, Вараського району, рятувальники допомагали поліції розчищати дорогу від поваленого дерева.

30 травня о 19:25 у с. Обарів, Рівненського району, рятувальники знешкодили кубло шершнів у господарчій будівлі.

Рятувальники нагадують про важливість дотримання правил пожежної безпеки, щоб запобігти надзвичайним ситуаціям.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ