Ми у Facebook
08.06.2024, 10:07

Український актор та захисник презентував у Рівному збірку поезій "Словоспів"

У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація збірки поезій "Словоспів", автором якої є Дмитро Лінартович – не лише талановитий актор, але й мужній захисник України.

Відомий як заслужений артист України, член Національної спілки кінематографістів України, актор театру, кіно та дубляжу, Дмитро Лінартович наразі боронить нашу землю від російського агресора.

"Словоспів" – це збірка, народжена на війні, щира й емоційна, пронизана болем втрат, стійкістю духу та вірою у перемогу.

До книги увійшли 50 віршованих творів, де автор майстерно поєднує складну строфічну будову та риму з глибоким змістом.

На творчому вечорі Дмитро Лінартович презентував вірші "Курс молодого бійця", "Окопище", "Медсестра", "Капелан", "Сапер", "Серденько", "Моя подруга гітара", "8 метрів" та інші, декламуючи їх або динамічно наспівуючи під акорди гітари.



"Це українське єство", – так автор описує свою збірку. Вірші у ній щиро й безпосередньо розповідають про солдатські будні, про стійкість і незламність українських воїнів, про їхню любов до Батьківщини та віру у перемогу.

До заходу завітав заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський, який відзначив значущість творчості Дмитра Лінартовича та його неоціненний внесок у боротьбу за Україну.

"Словоспів" – це не просто збірка віршів, це щирий крик душі українського воїна, який торкає найглибших струн серця.

Збірка "Словоспів" – це must-read для всіх, хто хоче по-справжньому відчути й зрозуміти дух українського спротиву.






На правах реклами