Ми у Facebook
10.06.2024, 15:36

Косять, садять та ремонтують: чим займаються комунальні підприємства упродовж тижня

Під час наради комунальних служб міста обговорили виконані роботи минулого тижня та спланували завдання на найближчий період.

Трест зеленого господарства: проводив покіс трави, видалення аварійних дерев, облаштування клумб по місту, а також тривав ремонт дитячих майданчиків.

Рівнеелектроавтотранс: здійснював перевезення пасажирів у штатному режимі, виконував заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі, продовжував очищення опор від наклейок.

КАТП-1728:
продовжував вивезення сміття згідно із затвердженими графіками, уклав 10 нових договорів з клієнтами, триває пересипка полігону.

Рівнеоблводоканал: ліквідував 12 пошкоджень водопровідних мереж, виконав понад 70 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Міське ШЕУ: провів поточний ремонт на вулицях Льонокомбінатівська-Фабрична (пішохідний перехід), Льонокомбінатівська, Біла, Дорошенка, Грушевського, у селищі Квасилів (вул. Молодіжна, Волинських Чехів); прочистив зливову каналізацію на вулицях Марусі Чурай, Басівкутській, Біла, Дорошенка; встановив засоби регулювання дорожнім рухом (дорожні знаки) на вулиці Чорновола, стійки на вулиці Здолбунівська.

Спецкомбінат - ритуальна служба: продовжував поховання, провів ремонт сходів у Квасилові, виконував санітарне прибирання та покоси на кладовищах міста. Цього тижня заплановано ремонт підпірної стінки на кладовищі Дубенське та ремонт стіни на кладовищі Тинне.

КП "Міськсвітло" Рівне: усунув пошкодження на трансформаторних підстанціях (13 шт.), здійснив фарбування та зварювання шаф вуличного освітлення (7 шт.), монтаж світлофорної стійки на вулицях Грушевського - У. Самчука, заміну світлофорів на нові LED на вулиці Кн. Володимира - Р. Шухевича, заміну модулів (2 транспортних та 1 пішохідний) на вулиці Соборна - Старицького.





На правах реклами