Ми у Facebook
14.06.2024, 09:09

Огляд житлового комплексу Golden Park

ЖК "Golden Park" у Києві – це місце, де сучасна архітектура гармонійно вплітається у зелені насадження Шевченківського району, створюючи унікальний життєвий простір для щасливих мешканців цього масиву.

Поєднання вишуканості з екологічністю


Житловий комплекс Golden Park від забудовника Stolitsa Group являє собою оазу комфорту й безпеки. Завершений у 2011 році, цей масив втілює в собі бізнес-клас житла, запрошуючи до життя, наповненого якістю та елегантністю. Ніжна палітра природних пастельних кольорів надає шляхетності, що особливо цінується вибагливими купцями. Така гармонія перетворює споруду на справжню перлину, вбудовану в прекрасний парковий ландшафт.

Купити квартиру в новобудові Golden Park – це обрати якісні новітні технології будівництва й екологічні матеріали, наприклад, будівля виконана за монолітно-каркасною технологією, що забезпечує високу міцність конструкції та гнучкість планування. Використання мінеральної вати для утеплення забезпечує відмінну тепло- і звукоізоляцію, сприяє економії енергії, створює здоровий мікроклімат в апартаментах.

Однією з головних переваг житлового масиву є близьке розташування до зеленого Сирецького парку, де ви зможете чи то прогулюватися кожного дня після насичених робочих буднів, чи то влаштовувати затишний пікніки з друзями або сім'єю, чи то займатися йогою кожного ранку – така паркова зона посеред міста стане вашим особистим місцем сили.

Не тільки великим парком може похизуватися Golden Park, навколо також розташована розвинена інфраструктура, яка завжди йде разом із купівлею квартири в Шевченківському районі столиці. Наведемо кілька конкретних прикладів установ, послугами яких ви зможете з легкістю скористатися:

• кафе та кав'ярні: “Coffee Break”, “Domino's Pizza”, “MY KAVA”, “il Molino”
• супермаркети й магазини: “Фора”, “ЕКО-Маркет”, “АТБ-Маркет”, “ZELENA”
• освітні заклади: Заклад дошкільної освіти №431 "Кобзарик", Заклад дошкільної освіти №423, Школа №97 імені Олени Теліги з поглибленим вивченням англійської мови, Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №24 ім. О.Білаша
• клініки, салони краси: Центр доктора Бориса Скачко, “Сінево”, студія краси Ніколаєнко, стоматологія “Zimina Dental Clinic”

Ніяк не можете знайти ідеальний варіант аби купити 3 кімнатну квартиру? Зверніть увагу саме на цей житловий масив, тому що він прекрасно підійде для сімей з дітьми. Територія комплексу облаштована багатофункціональними дитячими майданчиками, які допоможуть малечі провести час корисно й одночасно весело.

ЖК "Golden Park" має підземний паркінг, що гарантує мешканцям комфорт і безпеку їхніх автомобілів. Це зручно, особливо враховуючи забудову у великому місті. Що стосується безпеки, то комплекс оснащений передовою системою охорони, включно з відеоспостереженням та контролем доступу, забезпечуючи спокій і захист для кожного жителя.

Звернення до провідної агенції преміум нерухомості в Україні та Європі T.H.E. Capital дозволить вам отримати бездоганний сервіс при виборі квартири в ЖК "Golden Park". Завдяки нашому досвіду, ви отримаєте доступ до ексклюзивних пропозицій і професійну підтримку на кожному етапі купівлі – від ознайомлення з варіантами до оформлення документів. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і прагне забезпечити себе й свою родину житлом вищого класу.

На правах реклами





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ