Ми у Facebook
14.06.2024, 16:02

На Рівненщині посадовця спіймали на хабарі

У Сарненському районі затримали посадовця за отримання хабара
Правоохоронці з Рівненщини зафіксували отримання посадовцем з Сарненського району неправомірної вигоди у сумі 4 тисяч доларів США за спроби впливу на членів виконкому. Інформацію про це надали пресслужбі поліції.

Зазначається, що посадовець прийняв хабар в обмін на рішення щодо включення до порядку денного та подальшого затвердження сесією громади детального плану території, а також зміни цільового призначення земельної ділянки з метою побудови та експлуатації житлового будинку, господарських будівель і споруд. Правоохоронці вилучили 3000 доларів США під час шести санкціонованих обшуків, а також 28 300 гривень і необхідну документацію. Злочинну діяльність 59-річного керівника відділу містобудування та архітектури зафіксували співробітники управління стратегічних розслідувань разом із СБУ та прокуратурою.

Підозрюваному було оголошено про підозру за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Суд заарештував його під нічний домашній арешт. За цим злочином йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини