Ми у Facebook
15.06.2024, 16:10

Рівнянами, які влаштували дискотеку у комендантську годину, зацікавилася поліція (+ВІДЕО)

Дискотека під час комендантської години: поліція зупинила роботу розважального закладу в Рівному.
З метою забезпечення громадської безпеки та порядку під час правового режиму воєнного стану, а також для боротьби зі злочинністю, спільні патрулі поліції Рівненського РУП та Нацгвардії провели рейди в обласному центрі.

Так, 15 червня близько 2 години ночі, під час комендантської години, поліцейські виявили роботу розважального закладу на вулиці Євгена Коновальця, де знаходилося близько 20 осіб. До речі, клуб відкрився приблизно два місяці тому і вже отримав скарги від громадян щодо порушення режиму.

На керівника закладу поліція склала адміністративний протокол за ч. 1 ст. 155 КУпАП (порушення правил торгівлі і надання послуг). З відвідувачами провели роз’яснювальну роботу про важливість дотримання норм чинного законодавства та недопущення порушень комендантської години.



Загалом в обласному центрі було перевірено 34 заклади. Крім того, патрульні виявили 15 порушників комендантської години.

Правоохоронці закликають жителів Рівного відповідально ставитися до обмежень, пов'язаних із воєнним станом, та сприяти поліції у виконанні службових обов’язків.

У Рівненській області комендантська година діє з 24:00 до 5:00. У цей час заборонено перебувати в громадських місцях та пересуватися вулицями пішки або транспортом без вагомої на те причини.

За повідомленням з поліції Рівненської області.

На Сарненщині у ДТП травмувався малолітній мотоцикліст. У Рівненській області шахраї обдурили чоловіків, прикинувшись мобільними операторами





На правах реклами