Ми у Facebook
15.06.2024, 20:36

Про що ніколи не розкаже жінка

Фото: ukr.media

Кожен має свої секрети. Якими не завжди ми готові поділитися із своєю другою половинкою. Адже кожному із нас є що приховувати.
Ми зібрали для вас кілька секретів, про які жінки воліють мовчати.

Про те, що в попередніх стосунках вона зраджувала партнера



Коли нинішній партнер дізнається про зраду в попередніх стосунках, навряд чи він скаже: "Так, ти зрадила, але ти спокутувала свою провину чесністю зі мною!" Ймовірніше, його реакція буде зовсім іншою. Це може серйозно підірвати його довіру.

Вітання для жінок у православний жіночий день

Про те, що її подруга зраджує свого чоловіка



Хоча приказка "Птахи одного польоту тримаються разом" не завжди доречна, це може бути першою думкою, яка спаде чоловікові на думку, коли він дізнається, що подруга його партнерки зраджує свого чоловіка. Він може вирішити, що його дама належить до того ж "польоту".


Про те, що його друг проявляє до неї інтерес



Якщо така ситуація повторюється, жінка обов'язково повинна зізнатися партнеру, що його друг поводиться нечесно. Але якщо це сталося лише один раз і більше не повторювалося, буде розумніше промовчати.

Про те, що її приваблює хтось ще



На перший погляд, може здаватися невинним захоплення красивим сусідом. Однак висловлення таких почуттів вголос або будь-яким іншим способом може стати великою помилкою. Жінка не повинна робити цього, щоб не вдарити по чоловічому его.

Про те, що вона хоче зустрітися з цікавим колегою



Навіть невинне повідомлення про те, що жінка знаходить колегу цікавим, може викликати ревнощі у її партнера. Він може подумати, що вона насправді хоче завести роман з колегою, а до нього ставиться лише як до прикриття.

За повідомленням з ukr.media





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини