Ми у Facebook
17.06.2024, 08:42

Сонник: до чого сниться черешня?

Фото: advice.telegazeta.com.ua

Сонники дають різні тлумачення снів про черешню (на дереві, стиглу, зелену тощо). На трактування впливають численні деталі, але основні значення зазвичай схожі. Розкрити сенс сну про черешню допоможуть сонники Міллера, Федорівської, Велеса та Медеї.
За Міллером, якщо уві сні ви бачите красиві ягоди, то в реальному житті на вас чекає успіх у справах. Ваші риси характеру дозволять здобути повагу оточуючих. Є ймовірність, що ви скоро отримаєте фінансовий прибуток з несподіваного джерела. У цьому може допомогти старий знайомий, з яким ви давно не спілкувалися.

Квітуче дерево символізує, що всі ваші плани скоро здійсняться. Одруженому чоловікові такий сон може обіцяти новий роман, через який він ризикує розлучитися з дружиною. Щоб зберегти сім'ю, варто бути обережним і не піддаватися спокусам. Для одиноких чоловіків і жінок цей сон передбачає зустріч з другою половинкою.

Сонник Федорівської говорить, що поїдання ягід уві сні віщує вигідну ділову пропозицію. Якщо черешню їдять інші, то хтось із родичів отримає велику суму грошей. Збагачення буде раптовим і з несподіваного джерела. Квітуче дерево означає стабільні доходи.

Про це повідомляють 7snov.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сонник: До чого сниться метелик


Сонник. До чого сниться голуб


Сонник. До чого сняться горіхи





На правах реклами