Ми у Facebook
20.06.2024, 10:40

Незабаром на Рівненщині відкриють Центр з навчання ветеранів.

Відповідний Меморандум про його створення підписав начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль та керівник Міжнародного агентства професійних кваліфікацій Андрій Шевцов.
Про це інформують у Рівненській ОДА.

«У центрі навчатимуться військові, які повернулися з війни та члени їхніх родин. А також посадовці, які з ними працюють. Йдеться про тих людей, які краще розуміють і чують військових. Головна мета закладу – підготовка помічників ветеранів за принципом «рівний - рівному».

«Рівненщина продовжує підтримувати статус всеукраїнського хабу з реабілітації та адаптації ветеранів», - розповів очільник області.

Ініціативність Рівненщини у реалізації ветеранської політики відзначив заступник Міністра у справах ветеранів України Руслан Приходько, який долучився до заходу онлайн. Він висловив впевненість, що взаємодія між Мінветеранів та Рівненською ОДА лише посилюватиметься.

Окрім того, Олександр Коваль та Андрій Шевцов вручили сертифікати про закінчення навчання. Їх одержали 10 ветеранів та члени їхніх родин з нашої області, які пройшли курс соціально-психологічного супроводу.

Такі курси – частина пілотного проєкту, організованого Міжнародним агентством професійних кваліфікацій спільно з Мінветеранів.

Читайте також: Ветерани та ветеранки можуть безкоштовно вивчати англійську





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини