Ми у Facebook
20.06.2024, 16:00

Бізнес Рівненщини може отримати гроші на розробки оборонного характеру

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль оголосив про старт програми із часткової компенсації на придбання обладнання.
Перевага надаватиметься бізнесу, який виготовляє товари оборонного призначення або ж надає послуги у цій сфері.

«Максимальний обсяг підтримки може становити 400 тис. гривень – у залежності від створення нових робочих місць. При цьому частка власних витрат отримувача має становити не менше 15%. Загалом ОВА визначила 3 основні напрями підтримки бізнесу: часткова компенсація за обладнання, відшкодування відсотків за кредитами, компенсація за сертифікацію на оборонні розробки», - розповів Олександр Коваль.

Дана обласна програма є частиною економічної платформи «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, та спрямованої на підтримку вітчизняного виробника.

Впровадження регіональних механізмів підтримки побудовані таким чином, щоб не допустити дублювання з державними програмами.
Заступник голови ОДА Олександр Кохан додав, що цей напрям підтримки працюватиме у поєднанні з нещодавно модернізованою державною програмою «єРобота. Новий рівень», яка, серед іншого, передбачає гранти для виробників дронів.

Детальніше з Порядком використання коштів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Рівненської обласної державної адміністрації за посиланням: https://bit.ly/45y4ggA.
Довідкову інформацію можна отримати в Департаменті економічного розвитку і торгівлі: (0362) 695-215, 695-293 або електронною поштою: viddilmpekon@gmail.com».





На правах реклами