Ми у Facebook
22.06.2024, 16:04

Вкрав барсетку з понад півмільйоном гривень: працівники карного розшуку оперативно викрили зловмисника

Керманич автомобіля залишив машину на стоянці, необачно залишивши її незамкненою. Легкодоступні кошти в барсетці стали спокусою для 25-річного мешканця Рівного, який вирішив скористатися нагодою.


Про це інформують у Поліції Рівненської області.

Про крадіжку 23-річний житель обласного центру дізнався близько восьмої ранку та одразу звернувся до поліції. Він розповів, що напередодні близько 20:00 припаркував свій «Mercedes-Benz» на стоянці по вулиці Уласа Самчука і пішов у справах. Повернувшись через деякий час, він поїхав додому, навіть не підозрюючи про втрату.

Працівники карного розшуку Головного та районного управлінь переглянули відео з камер спостереження і встановили, що крадіжка сталася на вулиці Уласа Самчука. Вони також змогли ідентифікувати злочинця: ним виявився 25-річний рівнянин.

Зловмисника затримали поблизу місця його проживання на вулиці Млинівській. У квартирі слідчі знайшли одяг, в якому він скоїв злочин. Злодій зізнався, де сховав барсетку: її знайшли у кущах поблизу багатоповерхівки. Він встиг витратити близько 5 000 гривень. Решту грошей — 237 тисяч гривень та 8 800 доларів США — слідчі вилучили.

Зараз вирішується питання про повідомлення 25-річному мешканцю Рівного про підозру. Чоловік співпрацює зі слідством та шкодує про скоєне. Однак тепер йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.



Читайте також: У селі на Рівненщині полум'я знищило 120 тюків сіна й 30 - соломи





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ