Ми у Facebook
24.06.2024, 11:55

На Рівненщині експрацівника колонії і двох в`язнів підозрюють в торгівлі наркотиками

На Рівненщині було затримано колишнього працівника колонії та двох в'язнів під підозрою в організації наркобізнесу під час їх перебування за ґратами.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила про це інформацію. За даними слідства, один із засуджених організував наркобізнес у виправній колонії в Рівненському районі. Він включив до своєї злочинної схеми іншого в'язня та колишнього працівника виправної установи.

Організатор замовляв наркотичні речовини через логістичну компанію на імена підставних осіб, а колишній працівник колонії відповідав за їх доставку на територію установи. Пізніше наркотики поширювалися серед інших в’язнів.

Ця схема функціонувала з серпня 2023 року по лютий 2024 року.

Працівника установи вже звільнили з посади, яку він займав. Також під час досудового розслідування виявлено, що він отримував хабарі від одного із засуджених. Вину чоловіка було доведено у суді, і він вже відбуває покарання в місцях позбавлення волі.

Згідно зі статтею, за ці злочини передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини