Ми у Facebook
26.06.2024, 16:00

Жінку з Рівного призначили заступницею міністра у справах ветеранів

Руслана Величко-Трифонюк призначена заступницею міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції Кабміном. Вона народилася в Рівному.
Руслана має значний досвід роботи: вона працювала в ОПОРІ, а потім перейшла до секретаріату фракції Верховної Ради. Також вона виконувала обов'язки виконавчої директорки Українського ветеранського фонду, волонтерила в Міжнародному благодійному фонді "Повернись живим", де керувала наймасштабнішим проєктом з закупівлі "Байрактарів", і була радницею заступниці міністра оборони України.

У березні 2022 року Руслана ініціювала важливі законодавчі зміни до Податкового та Митного кодексів України, спрямовані на здешевлення вартості продукції, необхідної для національної безпеки і оборони, зокрема, товарів військового призначення та товарів подвійного використання.

У своїй роботі в Українському ветеранському фонді вона активно допомагала розширювати програми підтримки ветеранів через кризові гарячі лінії, юридичні консультації, соціальну адаптацію, а також програми перекваліфікації та працевлаштування.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ