Ми у Facebook
29.06.2024, 09:40

На матір, яку в Рівному побачили п`яною з дитиною, склали протокол

На матір, яку в Рівному застали п'яною з дитиною, склали протокол.
Стали відомі нові подробиці про матір, яку у Рівному виявили в стані алкогольного сп'яніння разом із півторарічною дитиною.

Ось що повідомили очевидці в Телеграм-каналі rivne_1283:

Сьогодні викликала поліцію, оскільки жінка била та душила дитину. Вона була в абсолютно неадекватному стані, дуже п'яна. Дитина також мала ознаки алкогольного сп'яніння: не реагувала на ліхтарик, навіть не відверталася від світла. Дівчинці 1,5 роки, але за вагою та зростом вона схожа на 7-місячне немовля.
Необхідно терміново діяти і розповідати про цю ситуацію, інакше дитина може загинути. Жінка намагалася спустити візок зі сходів, хоча сама ледве трималася на ногах. Страшно уявити, що могло трапитися. І це вже не вперше.

За інформацією пресслужби патрульної поліції, матір разом із дитиною госпіталізували до медичного закладу.

Патрульні склали на жінку протокол та винесли постанову за перебування в громадському місці в стані алкогольного сп’яніння та дрібне хуліганство.

На місце також виїжджали працівники ювенальної превенції. Вони склали на матір протокол за статтею 184 КУпАП (ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей), а дитину доставили до спеціалізованого будинку дитини.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ