Ми у Facebook
01.07.2024, 14:06

У поліції дали офіційний коментар стосовно вбивства на Білому озері

В Рівненській області введено спеціальну поліцейську операцію за наказом начальника Головного управління - правоохоронці розшукують чоловіка, що скоїв вбивство на Білому озері
Поліції Рівненської області розшукує озброєного вбивцю. За даними правоохоронців у нього при собі може бути зброя.

Нагадаємо, вчора поблизу села Вовчиці сталася стрілянина, в результаті якої загинув чоловік.

У поліції повідомили, що трагедія трапилася 30 червня, близько 20:30. 54-річний чоловік із села Серники застрелив 35-річного односельця.

"Попередньо відомо, що між чоловіками тривалий час були неприязні відносини. Під час чергового конфлікту 54-річний житель Зарічного здійснив кілька пострілів із автомата у бік 35-річного чоловіка. Зі слів свідків, стрілець був у стані алкогольного сп’яніння. Після скоєного він втік на автомобілі «Renault Master» білого кольору" - йдеться у повідомленні поліцейських.

Потерпілого доставили до лікарні, але медики, на жаль, констатували його смерть.

Правоохоронці вживають заходів, щоб встановити місцезнаходження підозрюваного. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Поліція просить громадян:

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження зловмисника або про обставини злочину, негайно повідомте про це за номерами телефонів: 098 874 98 02 або 102.
Будьте обережні, адже підозрюваний може бути озброєним.
Не намагайтеся зупинити його самостійно.






На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини