Ми у Facebook
02.07.2024, 12:01

Рятувальники Рівненщини ліквідували шість пожеж та сім разів надали допомогу населенню

Минулої доби рятувальники Рівненської області ліквідували шість пожеж та сім разів надали допомогу населенню.

Про це інформують у ДСНС у Рівненській області.

1 липня, 15:54 – у селі Старий Корець, Рівненського району сталося загоряння будівельного сміття на площі 0,02 га. Причини та збитки встановлюються.

1 липня, 18:48 – у селі Хиночі, Вараського району, в приватному господарстві вогнем було знищено покриття та перекриття господарчої будівлі, а також 20 тонн сіна. Причини та збитки встановлюються.

1 липня, 19:17 – у селищі Клесів, Сарненського району, вогонь знищив неексплуатуючий будівельний вагончик. Причини та збитки встановлюються.

2 липня, 00:39 – у місті Рівне на вулиці Вербова вогнем було пошкоджено ліве переднє колесо та лівий передній підкрилок легкового автомобіля "Nissan Almera Classic". Причини та збитки встановлюються.

2 липня, 03:27 – у місті Рівне на вулиці Буковинська вогонь знищив моторний відсік, пошкодив лобове скло та салон легкового автомобіля "Nissan Pathfinder". Причини та збитки встановлюються.

2 липня, 04:58 – у селищі Володимирець, Вараського району, вогнем було пошкоджено покриття та перекриття по всій площі новобудови житлового будинку. Причини та збитки встановлюються.

Допомога населенню:

1 липня, 12:11 – у місті Дубно на вулиці Сурмичі рятувальники допомогли працівникам поліції при ДТП, відключивши клеми акумуляторної батареї та газової установки деформованого легкового автомобіля.

1 липня, 12:57 – у селі Стара Рафалівка, Вараського району, рятувальники допомогли поліції підняти мертве тіло чоловіка з озера.

1 липня, 17:34 – неподалік села Малево, Дубенського району, рятувальники допомогли підняти тіло жінки з річки Стир.

1 липня, 18:48 – поблизу села Федорівка, Сарненського району, на автодорозі "Київ – Ковель – Ягодин" рятувальники допомогли автомобілю, що з'їхав у кювет.

1 липня, 20:13 – у місті Сарни на вулиці Дослідна станція рятувальники відкачували воду з підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків.

1 липня, 20:40 – у місті Рівне на вулиці Кулика і Гудачика рятувальники допомогли відкрити вхідні двері квартири, в якій знаходилось тіло господаря 1970 року народження.

1 липня, 22:17 – у місті Сарни на вулиці Зелена рятувальники відкачували воду з підвального приміщення житлового будинку.

Рятувальники Рівненщини вкотре нагадують громадянам про важливість дотримання правил пожежної безпеки та обережного поводження з вогнем.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ