Ми у Facebook
03.07.2024, 15:00

Прикмети та забобони: чому орхідеї краще не тримати вдома?

Орхідеї - улюблені квіти багатьох жінок. Але чи справді вони такі безпечні й прекрасні, як ми про них думаємо?
Труднощі у догляді
Орхідеї - такі ж примхливі, як і красиві. Вони не прощають помилок і не підходять для недосвідчених квітникарів. Орхідеям потрібен особливий грунт з субстрату, а також регулярні і правильні поливи і пересадки. Ці квіти дуже світлолюбні, але при цьому не люблять прямих сонячних променів. Орхідеї точно не підходять для людей, які рідко бувають вдома або часто забувають поливати квіти.

Вплив на здоров'я
Орхідеї можуть мати реальний негативний вплив на здоров'я, особливо якщо вони стоять у спальні. Пилок з квіток орхідеї може викликати сонливість, головний біль, кашель, першіння в горлі і сльозоточивість, при чому не тільки у алергіків.

Якщо ви все ж вирішили купити додому орхідеї, то не ставте їх в спальні, на обідньому столі і біля робочого місця.

Енергетика рослини
Орхідеї є рослинами-паразитами, які ростуть на корі дерев або на пеньках. Цій квітці часто приписують здатність "висмоктувати" енергію з людини. Багато езотериків вважають, що орхідеї пригнічують особистість і енергетику слабких і втомлених людей, викликають незрозуміле занепокоєння і апатію.

Втім, ця думка не підкріплена наукою. Але забобонним людям від покупки орхідей краще відмовитися, особливо якщо ви часто відчуваєте втому і безсилля.

Прикмети про орхідеї:
1. Орхідея – це квітка для жінок, а тому її не варто тримати в домі, де живе самотній чоловік. Також не варто ставити орхідею у дитячій кімнаті сина, в робочому кабінеті чоловіка, а також у спальні подружньої пари - вкрай не бажано.
2. Орхідею називають енергетичним вампіром. Ця рослина поглинає позитивну енергію в будинку, що завдає шкоди господарям. Тому її краще розміщувати у кухні, коридорі чи ванній кімнаті.
3. Забирати орхідею з чужого будинку – поганий знак. Вважається, що ця рослина швидко звикає до свого господаря. Тож новому власнику вона може спричинити конфлікти та суперечки в домі. Тож, навіть якщо вам віддають орхідею, дайте за неї хоч копійку.





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини