Ми у Facebook
06.07.2024, 11:07

Спортсменка з Рівненщини стала чемпіонкою України з важкої атлетики

На чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів до 23 років, що відбувається в Луцьку, спортсменка з Рівненщини завоювала титул чемпіонки.
Про це повідомляють у Рівненській обласній раді.

Поліна Луканіна, виступаючи у ваговій категорії до 59 кг, показала найкращий результат і стала абсолютною чемпіонкою України серед юніорок. До змагань її готували тренери Мирослава Сулім та Микола Мамчич.

Загалом у чемпіонаті беруть участь 235 юніорів та юніорок з 21 області України.

Це не перша перемога 18-річної Поліни. Вона є вихованкою спортшколи РАЕС і минулого року також виборола золоту медаль на юніорському чемпіонаті.

До слова, за останній місяць спортсмени Рівненської ОШВСМ, крім нагороди Поліни, досягли значних успіхів: Наталія Кроль здобула "срібло" на чемпіонаті України з легкої атлетики на дистанції 800 метрів, а Олег Омельчук виборов срібну нагороду у вправі МП-6 (60 пострілів по мішені з чорним кругом з дистанції 50 м) та разом із Максимом Камінським і Іллею Лящем здобув командне "золото" з кульової стрільби. Крім того, Омельчук та Камінський нещодавно в Хорватії завоювали "золото" чемпіонату Європи у цій дисципліні.



Читайте також: На чемпіонаті України з плавання рівненські спортсмени вибороли 21 медаль





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ