Ми у Facebook
08.07.2024, 18:19

Шумська громада попрощалася із родиною, яка загинула у жахливій ДТП у Верхові

Шумська громада з болем і сумом прощалася з родиною Гвоздяр, яка загинула 6 липня внаслідок жахливої ДТП поблизу села Верхів Рівненської області.
Про це інформують на сторінці Шумської територіальної громади.

32-річний військовослужбовець Микола Гвоздяр, перебуваючи у відпустці, разом із дружиною Тетяною та сином Андрійком поверталися з Рівного. Напередодні хлопчику виповнилося 6 років, і сім’я разом відвідала зоопарк. Трагічна подія сталася, коли маршрутне таксі зіткнулося з вантажівкою, що рухався назустріч.

Микола Олександрович, уродженець Шумська, проживав із родиною у Шепетівці Хмельницької області. Він був відважним захисником України, який став на захист Батьківщини у період антитерористичної операції. Починаючи з 2018 року, Микола пройшов важкі випробування війною, завжди проявляючи мужність та вірність своїм обіцянкам, присязі та Україні.

Похорон загиблої сім’ї відбувся у Спасо-Преображенській церкві в Шумську. Сотні людей прийшли, щоб віддати останню шану родині Гвоздяр, покладаючи біля трун квіти та дитячі іграшки. З військовими почестями попрощалися із бійцем на місцевому кладовищі.

8 липня 2024 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

У цій ДТП поблизу Острога загинув прикордонник з Вараша

Нагадаємо, 6 липня поблизу села Верхів Острозької ТГ зіткнулися вантажівка та маршрутний мікроавтобус Рівне - Хмельницький. Загинуло 14 людей, в тому числі водій автоцистерни. Вижити вдалося лише одній жінці. Правоохоронці ведуть розслідування.











На правах реклами