Ми у Facebook
11.07.2024, 14:03

Житель Хмельниччини "сяде" на 6 років за угони автівок та ряд крадіжок на Рівненщині

Житель Хмельниччини проведе понад п'ять років у в'язниці за угони автомобілів та ряд крадіжок на Рівненщині.
Прокурори Здолбунівської окружної прокуратури довели в суді вину чоловіка у повторних крадіжках з проникненням у житло та угонах автівок, що стались під час воєнного стану, а також у крадіжці офіційного документа. Цю інформацію розповіли у пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

За словами прокурорів, 25-річний житель Шепетівського району, раніше засуджений за крадіжки та незаконне заволодіння транспортними засобами, вийшов на волю наприкінці 2023 року, але відновив свою злочинну діяльність у Острозі. Наприкінці квітня він вчинив крадіжку у будинку місцевого мешканця, вкравши гроші, ноутбук, годинник та ключ запалювання до автомобіля. Зловмисник втік на викраденій автівці потерпілого, «Dacia Lodgy», яку пізніше продав.

Також, на початку травня він здійснив крадіжку автомобіля «Citroen Berlingo» разом з документами та дорогоцінними інструментами з гаража одного з господарств в Острозі. Загальна сума завданих збитків становила майже пів мільйона гривень.

Під час судового процесу обвинувачений визнав свою вину, і наразі перебуває під вартою. Суд призначив йому покарання у вигляді 5 років 7 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Рішення ще не набрало законної сили, і сторони мають можливість оскаржити його в апеляційному суді.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини