Ми у Facebook
12.07.2024, 09:25

На Рівненщині почали готуватися до нового навчального року

На Рівненщині активно готуються до нового навчального року, зосереджуючи увагу на готовності закладів освіти, проведенні медоглядів для школярів та вчителів, а також на збільшенні фонду захисних споруд.
Ці питання обговорювались під час освітянської наради, яку провели перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін і заступник начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області Тарас Патій.

Сергій Подолін зазначив, що їхнє завдання полягає в забезпеченні навчання у класах, а не дистанційно. Він повідомив, що вже розпочалися заходи з підготовки закладів освіти до нового навчального року. В актах готовності повинні бути підписи фахівців ДСНС, що підтверджуватиме належний стан пожежної безпеки та укриттів, і підкреслив, що життя дітей, вчителів та вихователів є пріоритетом.


Фото: rv.dsns.gov.ua
Фото: rv.dsns.gov.ua


Під час наради також обговорювали медогляди як важливу складову безпеки. Головний санлікар області Роман Сафонов наголосив, що без медичної довідки дітей до школи не допускатимуть, а також звернув увагу на важливість усіх щеплень згідно з календарем вакцинації.

Освітяни нагадали, що всі педагоги повинні щорічно проходити обов'язковий медогляд, і що воєнний стан чи дистанційне навчання не впливають на цю процедуру. Всі медичні огляди педагогічних працівників повинні фінансуватися з місцевих бюджетів.

За повідомленням з ГУ ДСНС у Рівненській області.

Нагадаємо, школа нового формату вперше з’явиться на Рівненщині





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ