Ми у Facebook
16.07.2024, 09:00

"Закладчик" з Рівного проведе в тюрмі понад 7 років

Рівненський злочинець і наркоторговець отримав покарання у вигляді понад 7 років ув'язнення.
Про це повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Прокурори Рівненської окружної прокуратури в суді довели провину 28-річного мешканця обласного центру, якого звинуватили у крадіжці, незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, скоєних повторно та в особливо великих розмірах, а також у використанні коштів, здобутих від такої діяльності, з метою її продовження та наданні приміщення для вживання наркотиків.

Згідно з вироком Рівненського міського суду, обвинуваченому призначено покарання у вигляді 7 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час судового розгляду прокурор довів, що у квітні цього року чоловік, раніше судимий за крадіжку та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, розповсюджував у Рівному психотропні речовини, лишаючи "закладки". Його затримали "на гарячому" біля одного з медичних закладів міста, де він ховав товар. Тоді у чоловіка вилучили психотропів на пів мільйона гривень.

Після обрання запобіжного заходу підозрюваний вніс понад 240 тисяч гривень застави, але вже за тиждень його знову затримали після того, як він забрав з поштомату відправлення з поліетиленовим зіп-пакетом, що містив особливо небезпечну речовину PVP.

Крім того, було доведено, що у квітні цього року обвинувачений вкрав з магазину на АЗС у Рівному два ножі, а також надав своєму знайомому приміщення орендованої квартири для вживання психотропних речовин.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини