Ми у Facebook
18.07.2024, 12:06

Смартфон з нуля: У Рівненській бібліотеці на Лебединці навчають старших людей користуватись гаджетами

У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці вже два роки проводять курси для людей старшого віку, навчаючи їх користуватися смартфонами

Основна аудиторія - слухачі віком 60-70 років, хоча серед учнів трапляються і старші. Одній із жінок, яка вирішила опанувати смартфон, виповнилося 90 років.

Зазвичай, п'яти занять вистачає, щоб допомогти користувачам поважного віку освоїти основні функції смартфона. Їх навчають робити фото та відео, користуватися соціальними мережами, здійснювати онлайн банківські операції для сплати комунальних послуг та спілкуватися у месенджерах.

Серед слухачів курсу "Смартфон з нуля" є також переселенці. Для людей з порушенням зору створено окрему групу з індивідуальним тренером. Також за бажанням можна пройти курси комп'ютерної грамотності.

Ці послуги для користувачів бібліотеки є безплатними. Записатися на курси можна за телефоном або Viber: 066 210 88 69, або ж безпосередньо у навчально-тренінговому центрі бібліотеки, який розташований на 2-му поверсі будівлі книгозбірні за адресою: вул. Олександра Борисенка, 6 (район Лебединки).





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини