Ми у Facebook
20.07.2024, 07:50

Серце Ірини Фаріон не витримало: жінка померла у лікарні

Вчора у Львові на вулиці Масарика стріляли в Ірину Фаріон. Жінку у критичному стані забрала швидка, а невідомий стрілок втік з місця події.
За життя Ірини Фаріон боролися медики лікарні святого Пантелеймона, куди близько 20:00 її з вогнепальним пораненням голови привезла швидка.

Чуда на превеликий жаль не сталося - близько 23:25 пресслужба Першого медичного об'єднання Львова повідомила про смерть Ірини Фаріон. Інформацію підтвердили також у Львівська ОВА.

"Дуже прикро, але, попри всі зусилля медиків, врятувати Ірину Фаріон не вдалося. Щирі співчуття рідним, близьким та учням Ірини Дмитрівни", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ще вчора у Львові та області оголосили операцію перехоплення - шукають невідомого чоловіка, який вистрелила в мовознавицю.

Правоохоронцями було розпочато досудове розслідування за фактом замаху на умисне вбивство громадської діячки. Це частина 2 статті 15, частина 1 статті 115 Кримінального кодексу. Злочин перекваліфіковано на ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ