Ми у Facebook
20.07.2024, 20:31

"Сарненська звитяга": на Рівненщині відбудуться ветеранські змагання з єдиноборств

"Дубенська сила" / Фото: Рівненська обласна державна адміністрація

На Рівненщині триває проєкт із підтримки ветеранів, в рамках якого в області проводяться заходи із підтримки та соціальної адаптації ветеранів.
Загалом заплановано проведення чотирьох заходів, один із яких під назвою "Дубенська сила" вже відбувся.

Наступний етап - проведення ветеранські змагання з єдиноборств під назвою "Сарненська звитяга".

"Перший досвід виявився вдалим. На території Дубенського замку вдалось організувати одразу декілька тематичних локацій. Розповідали про можливості спортивної реабілітації, працевлаштування й розвитку власної справи. Представників державних структур, громадського сектору, спортивної та бізнес-спільноти й волонтерів об'єднала спільна мета - допомагати нашим захисникам", - розповіла начальниця Управління у справах ветеранів ОДА Марина Корольова.

За словами очільника Рівненської ОВА Олександра Коваля, проведення аналогічних заходів планують також в інших районах, оскільки підтримка ветеранів – наразі є одним з ключових та пріорітетних завдань.

Дати проведення "Сарненської звитяги" на даний час не оголошено. Орієнтовно захід має відбутися у серпні.

Під час заходу ветеранам та їхнім рідним надаватимуть адмінпослуги та соціально-психологічні консультації. Спеціалісти розповідатимуть про можливості з працевлаштування, ведення бізнесу та занять спортом. А також будуть представлені фахівці, які відповідають у громадах за ветеранську політику.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ