Ми у Facebook
26.07.2024, 12:40

Винуватець ДТП у Рівному, в якій загинула працівниця ТЦК, хотів вийти із СІЗО

У Рівному винуватець ДТП, в якій загинула працівниця ТЦК, намагався звільнитися з СІЗО.
Рівненський апеляційний суд залишив під вартою 41-річного військового, який став причиною загибелі 31-річної колеги Марини Гринчук.

За інформацією пресслужби суду, апеляційний суд відхилив прохання захисника підозрюваного про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із носінням електронного засобу контролю. Захисник стверджував, що після аварії військовий має проблеми зі здоров’ям і потребує лікування, а також виховує трьох неповнолітніх дітей.

Прокурор заперечив проти задоволення апеляційної скарги захисника, підкресливши, що результати експертизи на стан алкогольного сп’яніння підозрюваного досі не отримані. Він також нагадав, що медики і свідки стверджують про наявність ознак сп’яніння у водія.

Нагадаємо, ДТП сталася 11 липня близько 23 години на вулиці Соборній у Рівному. Військовий, керуючи автомобілем «Renault», під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем, яким керував 24-річний місцевий житель. Внаслідок удару «Renault» відкинуло на BMW, що рухався в тому ж напрямку. В результаті потрійного зіткнення загинула 31-річна військовослужбовиця, яка була пасажиркою «Renault».

З урахуванням можливого покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, Рівненський апеляційний суд залишив рішення слідчого судді про взяття під варту на 60 діб без визначення розміру застави без змін.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ