Ми у Facebook
26.07.2024, 14:27

Військовослужбовець, який у нетверезому стані вчинив смертельну ДТП у Рівному, не визнає свою провину

У цій аварії загинула його 31-річна колега з Рівненського обласного ТЦК та СП, і тепер дитина загиблої залишилася сиротою.
Про це повідомила пресслужба Рівненського апеляційного суду. Чоловік стверджує, що не вважає себе винним і просив суд відпустити його під цілодобовий домашній арешт під час слідства.

"Я не вважаю, що в цьому є моя вина. Моя провина полягала лише в тому, що я послухав когось і сів за кермо чужого автомобіля. Я не дезертирую і чесно виконую свої обов’язки. Прошу відпустити мене до дружини та малих дітей," - заявив підозрюваний.

Суд апеляційної інстанції не задовольнив прохання захисника про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт. 41-річному військовику залишили запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави.

Прокурор, заперечуючи апеляцію захисника, підкреслив, що результати експертизи на стан алкогольного сп'яніння підозрюваного ще не готові, але медичний персонал та свідки підтвердили наявність ознак сп'яніння у водія.

Нагадаємо, ДТП сталася близько опівночі 11 липня на вулиці Соборній у Рівному. Військовослужбовець, керуючи автомобілем «Renault», під час обгону виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з легковиком, за кермом якого перебував 24-річний рівнянин. Внаслідок удару автомобіль відкинуло в BMW, що їхав у попутному напрямку. У результаті потрійного зіткнення загинула 31-річна військовослужбовиця, яка була пасажиркою автомобіля «Renault».

"Марина розлучилася з чоловіком, коли була вагітною. Вона присвятила себе вихованню сина Богдана, який був її всім. Вона була надзвичайно люблячою і турботливою матір’ю. Батька хлопчика позбавили батьківських прав лише кілька місяців тому, і тепер малюк залишився без батьків," - поділилася мама загиблої.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ