Ми у Facebook
27.07.2024, 11:13

"Продавець-вигадник": на Рівненщині чоловік продавав неіснуючі товари

Житель Вараського району постане перед судом за шахрайство з передоплатою за неіснуючі товари.
37-річний чоловік, у пошуках легкого заробітку пішов на порушення закону і тепер опиниться перед судом. Упродовж травня-червня цього року він створив кілька оголошень у соціальних мережах про продаж різноманітних товарів. Використовуючи фото та характеристики велосипедів, автомобільних дисків, електроінструментів та холодильників, знайдені в інтернеті, він розпочав свій шахрайський "бізнес".




Зловмисник пропонував охочим придбати товари з умовою передоплати у сумі 500 гривень. Однак після отримання коштів на свій рахунок він одразу блокував покупців, не надсилаючи обіцяні товари. Таким чином йому вдалося ошукати п’ятьох жителів Вараського району на загальну суму 2500 гривень.

Слідчі ВП №2 (смт Зарічне) Вараського РВП завершили досудове розслідування за фактами шахрайства відповідно до ч.1,2 ст.190 КК України. Під процесуальним керівництвом прокуратури кримінальне провадження було передано до суду.




Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. За даними слідства, раніше він не потрапляв у поле зору правоохоронців.

За повідомленням з Вараського відділу поліції.

На Рівненщині чоловік обікрав свою співмешканку на понад 38 тис. грн.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ