Ми у Facebook
27.07.2024, 14:47

Луганський державний медичний університет запрошує на навчання

З 1 липня розпочалася вступна кампанія в Державному закладі «Луганський державний медичний університет» разом із початком реєстрації електронних кабінетів вступників.
Для зручності абітурієнтів університет створив консультативний центр приймальної комісії, куди можна звернутися особисто за адресою: м. Рівне, вул. Саймона Сміта, 3, або зв’язатися за номерами телефонів: +380683703669, +380950315457. Також можна написати в месенджери за цими номерами.




Консультативний центр надає вичерпну інформацію щодо всіх етапів вступної кампанії: реєстрації електронних кабінетів, вступних іспитів, умов вступу та подання заяв. Крім того, абітурієнти можуть отримати інформацію про навчальний процес, матеріально-технічне забезпечення університету та умови проживання в гуртожитку.




Луганський державний медичний університет приймає студентів як на бюджетну, так і на контрактну форми навчання. Університет має бюджетні місця на всі чотири спеціальності: 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 226 «Фармація, промислова фармація» та 228 «Педіатрія».




Важливими досягненнями цього року стали збільшення обсягу державного замовлення та отримання бюджетних місць для вступу на 2-й курс на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра та освітнього ступеня молодшого бакалавра (НРК5). Це свідчить про високу довіру з боку Міністерства охорони здоров’я до Луганського державного медичного університету, який динамічно розвивається.




Запрошуємо всіх зацікавлених абітурієнтів скористатися наданими можливостями та стати частиною нашої великої університетської родини. У Луганському державному медичному університеті ви знайдете всі умови для здобуття якісної медичної освіти, розвитку професійних навичок та успішної кар'єри в сфері охорони здоров’я.



Консультативний центр приймальної комісії:



м. Рівне, вул. Саймона Сміта, 3,
+380683703669
+380950315457

(можна написати в месенджери)





На правах реклами