Ми у Facebook
28.07.2024, 11:45

Рятувальники Рівненщини ліквідували 3 пожежі та 10 разів надали допомогу населенню

За минулу добу рятувальники Рівненщини здійснили численні виїзди на пожежі та допомогу населенню.
Про це інформують у ДСНС у Рівненській області.

27 липня о 22:04 в місті Корець по вулиці Героїв Небесної Сотні сталося загоряння побутового сміття на площі 2 м² у неексплуатуючій будівлі.

28 липня о 01:53 у селі Вербень, Дубенського району, Демидівської ТГ, по вулиці Молодіжна в приватному господарстві вогнем було знищено господарську споруду, причина та збитки встановлюються.

Того ж дня о 03:59 у селі Великі Цепцевичі, Вараського району, Антонівської ТГ, по вулиці Лесі Українки, в приватному господарстві вогнем знищено два трактори МТЗ-82, два навантажувачі Toyota, один деревообробний станок та покрівлю на площі 300 м² господарської споруди. Причина та збитки також встановлюються.

Рятувальники також неодноразово надавали допомогу населенню.

27 липня о 09:00 в місті Рівне по вулиці Данила Галицького була надана допомога по знешкодженню кубла ос між третім та четвертим поверхом дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку.

О 14:18 рятувальники чергували після повідомлення про замінування в місті Рівне, яке не підтвердилося.

О 16:50 у селі Колесники, Рівненського району, Бугринської ТГ, по вулиці Тиха була надана допомога з знешкодження кубла шершнів у приватному домогосподарстві.

О 17:26 в місті Костопіль по вулиці Грушевського була надана допомога по відкриванню вхідних дверей квартири, де перебувала важкохвора жінка 1946 року народження.

Також рятувальники надавали допомогу з знешкодження кубел шершнів у приватних домогосподарствах: 27 липня о 19:56 у селі Судобичі, Дубенського району, Бугринської ТГ, по вулиці Лісова; о 20:00 у селі Липне, Вараського району, Володимирецької ТГ, по вулиці Лесі Українки; о 20:06 у селі Городище, Рівненського району, Білокриницької ТГ, по вулиці Тополева; о 20:18 у селі Новомильськ, Рівненського району, Здолбунівської ТГ; о 21:38 у селі Сопачів, Вараського району, Вараської МТГ, по вулиці Нова.

28 липня о 03:43 в місті Рівне по вулиці Василя Червонія рятувальники надали допомогу по вилову кажана у квартирі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини