Ми у Facebook
28.07.2024, 18:26

У Рівному пройшов футбольний турнір серед лікарів в честь Дня медика

На честь Дня медика в Рівному провели футбольний турнір серед лікарів, організували цікаві естафети та нагородили медичних працівників.
Про це повідомили у Рівненській обласній асоціації футболу.

На стадіоні ФА "Імпульс" у Рівному відбулися футбольні матчі між працівниками лікарень. У міні-турнірі взяли участь чотири команди, а перемогу здобула команда травматологів.

Рівненська обласна асоціація футболу була активним учасником в організації та проведенні змагань. Під час матчів присутніми були голова РОАФ Олег Кучер та заступник голови Олександр Гіль.

До активностей долучилися й сім'ї медиків, які брали участь в естафетах. У зв'язку з тим, що День медика тепер приурочено до Святого Пантелеймона, відбулася спільна молитва та освячення.

Після цього пройшла урочиста церемонія нагородження за участю керівників області, друзів, представників РОАФ та партнерів лікарні.

Олег Кучер та Олександр Гіль висловили подяку медикам від Рівненської обласної асоціації футболу, а представники обласної ради, зокрема перший заступник голови Микола Кучерук, заступник голови Віталій Ундір та депутатка Світлана Богатирчук-Кривко, привітали колектив комунального підприємства.

Також було зібрано кошти на формування пакетів першої необхідності (гігієнічні засоби та білизна) для військових, які лікуються у медзакладах Рівного.

З нагоди Дня медика керівники РОР та ОДА вручили нагороди медичним працівникам.

Почесними грамотами обласної ради були нагороджені:

Лікар-хірург-проктолог обласного центру невідкладної хірургії та колопроктології РОКЛ Максим Дячук.
Рентгенлаборант рентгенологічного відділення Дмитро Рудик.
Операційна медсестра обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології РОКЛ Тамара Римарук.
Цінним подарунком від обласної ради – годинником – була відзначена лікарка-офтальмолог амбулаторно-поліклінічного відділення лікарні Світлана Вітошко.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини