Ми у Facebook
05.08.2024, 11:35

Соціальну відповідальність бізнесу обговорили під час Форуму регіональних лідерів

У Рівному відбувся Форум регіональних лідерів, який об’єднав народних депутатів, представників місцевої влади, військових, волонтерів, підприємців, активних представників молодіжної політики, політики рівності, партійців і прихильників «Слуги Народу» Рівненщини.

Форум був розділений на кілька блоків, де експерти ділилися своїми думками та наводили приклади з власного досвіду. Так, під час першої панельної дискусії учасники форуму обговорили тему «Потенціал Рівненщини: від стратегічного планування до реалізації в умовах війни».



Друга панель була присвячена обговоренню ефективних та успішних практик надання допомоги ЗСУ та постраждалим від війни на рівні громад та рішень рад. Серед учасників панелі був засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. Він з власного досвіду знає, як зробити бізнес соціально спрямованим і водночас успішним. А при цьому ще і докладати максимум зусиль для підтримки ЗСУ, ветеранів та їх родин.

- Переконаний, що бізнес мусить бути соціально спрямованим і мова йде не тільки про складні часи війни. Наші захисники зараз на фронті, а ми тут, в тилу, також повинні думати про те, як підтримувати громаду та бути надійною опорою для ЗСУ. З перших днів повномасштабного вторгнення ми стали надійною підтримкою для Сил оборони. Наша компанія виробляємо сертифіковані металоформи для виробництва тетраїдів, які використовують для облаштування фортифікаційних споруд, - наголосив під час виступу Олексій ЯНИЦЬКИЙ. - Також ми повністю перейшли на альтернативну енергетику, щоб забезпечити своє підприємство. Надлишкову електроенергію ми передаємо для підтримки енергетичної системи країни. Адже це внесок у енергетичну стійкість держави. Ще до початку повномасштабного вторгнення ми втілили соціально-приватне партнерство і створили місце сили рівнян – Спортивний простір «СИЛА». Саме до нас релокована з Харкова Школа боксу Даніленко. Більше 20 медалей за цей час вже завоювали наші боксери. Саме «СИЛА» - перший клуб, який підписав партнерську програму з "TrenVet" та на нашій базі ми проводимо безкоштовну спортивну реабілітацію ветеранів.



Тим самим Олексій Яницький розповів та поділився власним досвідом, як у час війни може працювати бізнес, щоб робити свій внесок у обороноздатність країни та підтримку тих, хто боронить нас з вами.






На правах реклами