Ми у Facebook
07.08.2024, 17:00

На півночі Рівненської області Росія та Білорусь намагаються розповсюджувати своє мовлення і пропаганду

На півночі Рівненської області Росія та Білорусь намагаються розширити своє мовлення і пропаганду на прикордонних і прифронтових територіях України.
Про це в ефірі Громадського радіо повідомила голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк.

«Ми провели моніторинг білоруського телесигналу в північному прикордонні Рівненщини, адже загроза виходить не лише з боку Росії. Було зафіксовано десять некодованих каналів білоруського телебачення.

Ми спостерігаємо за ворожим мовленням по всій території бойових дій. Сигнали надходять з Росії та Білорусі. Тому ми разом з колегами з інших структур працюємо над блокуванням цього каналу пропаганди», — зазначила Герасим’юк.

Вона також підкреслила важливість поширення місцевих медіа на прикордонних і прифронтових територіях для протидії російському інформаційному впливу. У цьому контексті особливо корисними є радіо та друковані видання.

«Газети також мають велике значення, оскільки в місцях, де немає радіо, їх можна доставити, і вони на деякий час замінять людям інші джерела інформації», — додала Герасим’юк.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ