Ми у Facebook
10.08.2024, 20:35

На Рівненщині військовим безкоштовно лікували зуби

У Рівненській обласній стоматологічній поліклініці від липня діє договір з НСЗУ на безкоштовне надання стоматологічних послуг військовим та ветеранам.
У Рівненській обласній стоматологічній поліклініці від липня діє договір з НСЗУ на безкоштовне надання стоматологічних послуг військовим та ветеранам. Наразі вже 15 захисників скористалися цими послугами. Окрім того, з травня було проведено 30 випадків зубопротезування.

Про це повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

Перед проведенням зубопротезування пацієнти проходять необхідне лікування, що може включати видалення зубів, пломбування каналів тощо. Кожен випадок розглядається індивідуально, і вартість послуг може відрізнятися залежно від обсягу необхідних процедур.

Безкоштовні стоматологічні послуги надаються учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, а також військовослужбовцям, які ще не отримали статусу УБД, але продовжують виконувати бойові завдання.

По завершенню пілотного проєкту держава проведе аналіз результатів і прийме рішення щодо подальшого надання таких послуг. Окрім Рівненської обласної стоматологічної поліклініки, аналогічні послуги доступні в стоматполіклініках у Рівному, Сарнах, Березному та Здолбунові.





На правах реклами