Ми у Facebook
13.08.2024, 12:05

У Рівному зловмисники проникли в квартиру та побили чоловіка, який помер через кілька днів

У Рівному правоохоронці готуються до судового розгляду справи проти зловмисників.
Як повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини, у травні цього року 42-річний власник квартири та його 61-річний співмешканець стали жертвами нападу. До їхнього помешкання вдерлися 43-річний сусід разом зі своїм 44-річним товаришем. Конфлікт виник через аморальну поведінку гостей, внаслідок чого вони завдали чоловікам тілесних ушкоджень і залишили квартиру.

Через кілька днів 61-річному чоловіку стало погано, але він не звернувся по медичну допомогу. Його тіло було виявлено лише через чотири дні, коли власник квартири прийшов додому і викликав поліцію.

Правоохоронці швидко знайшли нападників та повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 162 КК України. Крім того, 44-річному чоловіку інкримінували також частину 2 статті 121 КК України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, і він залишається під вартою.

Слідчі завершили досудове розслідування та передали справу на розгляд суду разом з обвинувальним актом. Згідно з висунутими звинуваченнями, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.





На правах реклами